Best Top Packed Ghee (Aashirvaad Svasti & Patanjali Ghee)


                   




 



Aashirvaad Svasti Pure Cow Ghee, 1L

Online Shopping  Review:4.4 Out Of 5



Brand Aashirvaad Svasti Ghee
Weight 958 Grams
Temperature Rating Ambient: Room Temperature
Biological Source Cow
Package Weight 0.94 Kilograms

About this item
In this process, ghee is prepared by cooking slowly for about three and a half hours over gradually increased temperatures which enhances its natural aroma and taste
Pure cow ghee


इस Item के बारे में
इस प्रक्रिया में धीरे-धीरे बढ़े हुए तापमान पर लगभग साढ़े तीन घंटे तक धीरे-धीरे पकाकर घी तैयार किया जाता है जो इसकी प्राकृतिक सुगंध और स्वाद को बढ़ाता है।
शुद्ध गाय का घी




    

   

            

                                                                   
Patanjali Cow's Ghee, 1L


Online Shopping Review : 4.4 Out Of 5  From genuine Buyer 4771

Brand Patanjali
Item Weight 2.43 Pounds
Biological Source Cow
Package Weight 0.96 Kilograms
This is a Vegetarian product.



About this item
Ghee calms Pitta and Vata. Hence, it is ideal for people with Vata-Pitta body type and for those suffering from Vata and Pitta imbalance disorders
Oral consumption of Cow Ghee to relieve dryness
Cow ghee is better for heart compares to other buffalo ghee
Patanjali Cow ghee contains only those fatty acids or saturated fat that are primarily 89% short chain fatty acids, compared with the longer chain with other animal fats. it is the long chain fatty acid that is associated with blood clotting and thrombosis
Patanjali Cow milk is easy to digestive and help hormone production and strengthening the cells membranes
It Helps in increasing intelligence and memory power
Boost body energy and detoxify the body
Country of Origin: India

इस मद के बारे में
घी पित्त और वात को शांत करता है। इसलिए, यह वात-पित्त शरीर के प्रकार वाले लोगों और वात और पित्त असंतुलन विकारों से पीड़ित लोगों के लिए आदर्श है।
सूखापन दूर करने के लिए गाय के घी का मौखिक सेवन
अन्य भैंस के घी की तुलना में गाय का घी दिल के लिए बेहतर होता है
पतंजलि गाय के घी में केवल वे फैटी एसिड या संतृप्त वसा होते हैं जो अन्य पशु वसा के साथ लंबी श्रृंखला की तुलना में मुख्य रूप से 89% शॉर्ट चेन फैटी एसिड होते हैं। यह लंबी श्रृंखला फैटी एसिड है जो रक्त के थक्के और घनास्त्रता से जुड़ा है
पतंजलि गाय का दूध पचाने में आसान होता है और हार्मोन के उत्पादन और कोशिकाओं की झिल्लियों को मजबूत करने में मदद करता है
यह बुद्धि और स्मरण शक्ति को बढ़ाने में मदद करता है
शरीर की ऊर्जा बढ़ाएं और शरीर को डिटॉक्सीफाई करें
मूल देश: भारत

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